Prullenbak met werk van copywriter Frederiek Dekens

Santé

Hieronder kan je even nippen van geleverd werk. Telkens een kort uittreksel, gewoon om de temperatuur te meten. Als je meer wil kan je doorklikken en lekker verder lezen op de respectievelijke websites en idealiter de bijhorende call to actions beantwoorden! 👍

Interieurwinkel

teksten en design website

Blackpottery

“Een collectie waarvan elk stuk heerlijk is. De mysterieuze zwarte kookpotten worden gemaakt in de jungle van Colombia. Elkeen van deze matglanzende pannen is uniek. “

Communicatiebureau

teksten en design website

“Wij halen Calimero uit zijn ei en zetten hem in de spotlight.
De Hulk hijsen we in kleren die wél passen.”

Boutique Hotel

teksten website en corporate identity

LOGO Les Paletuviers

“Plage d’Or is een prachtig zandstrand. Het is een geheime lagune. Een zalige oever aan de Atlantische oceaan waar je in alle intimiteit en totale privacy kan genieten. Je herbront op een opzwepend ritme dat aangegeven wordt door stralende zon en duizenden sterren.

Het is een afgelegen en wilde plek. En toch word je ook aan tafel verwend. Een tafel, omringd door olielampen en dolfijnen. Oesters degusteer je rechtstreeks uit de delta, terwijl je eigen chef een vers gevangen vis op de barbecue legt. En de spectaculaire zonsondergang is een heerlijke saus.”

Luxe Vastgoed Sint-Martens-Latem

teksten en website

“Dat unieke gevoel dat kleeft aan een bijzonder en exclusief huis, dat moet vertaald worden. Het Lieberman en Woods team spreekt vloeiend deze bijzondere taal.”

logo Lieberman & Woods

Tech & Bed

teksten en design website

Logo Kifaru Tech & Bed

“Na the digital, nu bridging the fysical divide.

Close the Gap is een digitale brug met Afrika. Sinds haar ontstaan in 2003 verbindt ze al meer dan 2 miljoen jonge Afrikaanse ondernemers en leerlingen met de rest van de wereld. Het is een sociale onderneming die handelt vanuit haar hart maar met kennis van zaken.

Kifaru gaat verder op dit principe en wil nu ook een fysieke brug zijn.  Talent uit Afrika laten kennismaken mét en toegang geven tót de hoofdstad van Europa. 

Een ruimte waar co-growing het credo is en geesten samen kunnen rijpen om zo maatschappelijke oplossingen te ontwikkelen voor iedereen.

Een inspirerende hub waar ideeën ontspruiten die een verschil maken.”

Kempen Kajaks

teksten website

Kempen Kajaks is puur genieten en onthaasten in de natuur. Kajakken en bosbaden in één. Je trotseert de (woeste) baren van de Kleine Nete en roeit door een prachtig natuurgebied.

Gooise Galerie

teksten en design website

Handgeschilderde verhalen

Kunstenaars creëren schoonheid. Ze laten ons binnen in een aparte leefwereld en accentueren schoonheid in alledaagse dingen.  De Gooise Galerie is een gids in die wereld via 6 thema’s met telkens 10 tot 15 unieke schilderijen. Een werk vinden dat naadloos aansluit bij uw persoonlijkheid of uw bedrijf wordt op deze manier gemakkelijk gemaakt.

Supa Brite

Teksten website

OUR PRODUCTS ARE DESIGNED TO MAKE YOU SHINE

Supa Brite is the Kenyan favorite of domestic and industrial cleaning and scouring pads. Our products are easy to use and they are developed to protect you and your family.

Supa Brite

Teksten website

OUR PRODUCTS ARE DESIGNED TO MAKE YOU SHINE

Supa Brite is the Kenyan favorite of domestic and industrial cleaning and scouring pads. Our products are easy to use and they are developed to protect you and your family.

Adaptor Osteopathie

Teksten website

Een mens is een complex en boeiend  ecosysteem. In een menselijk lichaam heerst een voortdurende wisselwerking tussen de spieren, weefsels, organen én emoties. 

Ostheopathie kijkt naar élk aspect en benadert pijnen, kwalen en onrust in hun kontekst. Deze holistische benadering wordt geruggesteund door samenwerking met de klassieke geneeskunde. Samen streven we naar een goede leefkwaliteit en minder minder medicatie.

Organen in chaos helpen we tot rust te komen. 

 

Baseline importeur autolakken dabrav

productteksten en teksten website

“The world is a place full with colorful people driving around.
We are that color.”

Glenn Baeten - bouwcoach

brochure

Ik zie mezelf als een bouwcoach die ervoor zorgt dat het hele project voldoende beweegt en genoeg vitamines binnenkrijgt. Elke ongezonde toevoeging haal ik eruit, zo kan de baksteen in de maag soepel verteren. Inspirerende samenwerkingen met studiebureaus en architecten lieten me alle aspecten van het bouwproces zien, van ontwerp tot woonvibe. Tel daarbij de jarenlange ervaring als projectleider en bouwcoördinator in diverse bouwsectoren en je weet dat je goed zit.

Maranders - bank en verzekeringen

Teksten website

Het geeft gemoedsrust en zekerheid als je weet dat er een team van gedreven vakmensen klaarstaat om je te begeleiden op de heugelijke én moeilijke momenten in je leven. Wat er ook gebeurt, privé of zakelijk, Mar’anders staat je met raad en daad bij. 

Ik wil gemoedsrust.

Sanitair

brochure sanitair

Hier komen we op het terrein van beleving, ontspannen en genieten. Een aangename plek in huis waar verzorging en jezelf pamperen centraal staat. 

Iedereen geniet op zijn eigen manier. Voor de een doet een regendouche ’the trick’, de ander wil languit wegdromen in een vrijstaand bad. Sommige mensen lezen dan weer uitgebreid hun krant op het toilet. Ruimtes waar je ontspant en voluit geniet, daar ga niet licht over. Daar moet je over na denken. 

Vegan koken en vegan erotische speeltjes

uitnodiging bedrijfsincentive

“Inheemse clitorissen zijn een gevoelige fruitsoort. Net als bij hondenneuzen duidt een natte toestand op een goede gezondheid. Het is in ons klimaat het beste om de clitoris in een serre te stallen, naast de komkommer en de courgette. Noem het watergewenning. Een rijpe clitoris kan rauw geconsumeerd worden.”

Key Estate

artikel jaarboek immokantoor

Een kantoor thuis en thuis op kantoor.

“Talloze studies maken duidelijk dat de kantoren en hun inrichting ingrijpend zullen veranderen. Thuiswerken en ‘belevingskantoren’ zijn de new kids on the block.”

Quara

huid haar make-up

“Alles begint met een gezonde hoofdhuid. Een deugddoende hoofdmassage met bioproducten verzorgt en verwent. Bij een knap geknipte haardos hoort een stralende huid en een gelaat dat blaakt van gezondheid. De combinatie van haarverzorging, een gelukkige huid en een stralend gelaat bepaalt de algemene look.

Quara specialiseert zich dan ook in die belangrijke wisselwerking. Zo straalt u maximaal. En dat geldt voor vrouwen maar evenzeer voor mannen.

Quara is een klein salon. En dat is een troef.  Persoonlijk contact en advies op maat zijn op die manier een standaard en gesmaakt ingredient in onze service. “

Bodyshopessentials

teksten producten, brochures & website

Beste gelijkgestemde,
De ‘Body Shop Essentials’ zijn de essentiële producten voor de Koetswerk-kunstenaar. ‘Essentieel’ want we willen het simpel houden. Snel, efficiënt én leuk om te gebruiken. ‘Kunstenaar’ omdat een koetswerk aanpakken en vormgeven inspiratie én een lekker buikgevoel vereist. Daar waar de vlinders zitten. Hij is degene die creëert, die heelt. Wij brengen stressvrije kwaliteit. En wij pimpen uw atelier met de nieuwste non-paint producten.
Beloofd,
BSE

Uitnodiging kookcursus poëzievereniging

“Bechameleke het sausje, biefje het stuk, erwtje de kikker en pureeke de patat maakten er samen een potje van.
Maar lookje was op haar teentje getrapt omdat ze niet mocht meedoen.”

Carrozzeria Deportere

teksten website

“Uw auto staat garant voor uw vrijheid en hij beschermt u met zijn koetswerk. Maar zodra u uw stalen ros van stal haalt kan het fout lopen. Een bluts of een kras ziet er niet uit en haalt het zelfvertrouwen van uw trouwe vierwieler helemaal onderuit. Wij zorgen ervoor dat uw wagen weer helemaal lekker in zijn carrosserie zit.In onze moderne en volledig uitgeruste werkplaats pakken we elk schadegeval vakkundig aan. We herstellen de schade om daarna de perfecte kleur aan te brengen.Carrozzeria Depoortere staat voor een onberispelijk resultaat waardoor uw bolide in topconditie blijft. “

Le jardin Fleuri

teksten website

“De tuin is een plek om te spelen, te genieten en helemaal tot rust te komen. Een echte tuin laat elk seizoen schitteren. Hij is een lid van de familie en hoe beter je hem verzorgt hoe meer hij van jou zal houden. Die verzorging, dat is een klus voor je tuinman, Gertjan De Bruycker!”

Belgian Treasures

teksten website en identiteit

“Als je een souvenir van België wil en tegelijk je interieur hip wil aankleden is Belgian Treasures dé plek. Een plek waar hedendaagse versieringen en de romantiek van de middeleeuwen samenvloeien.”

Gedicht

Uit liefde voor de zee

“Hij kuste ze ter hoogte van de monding, draaide haar zelfs een zeetong waardoor zijn garnaal zich spontaan zelfontpelde!

Zij hielp hem in een zwemvestje. Het werd nu hoog tij om het voorsteven leeg te pompen. “

Vibocar

Teksten website, ID & Branding

“Het koetswerk heeft de liefde en de vakkundige hand van een professional nodig. En die professional wil snel en goed werken. Hij begint met de correcte ontvetter, gebruikt de passende schuurkorrel en werkt af met de perfecte verf- en vernislaag. Een koetswerkhersteller heeft baat bij een compleet gamma producten, zó ontworpen dat de verschillende stappen perfect bij elkaar horen.

Wij staan bij elke stap voor advies en gebruiksgemak, van ontvetter tot blanke lak.”

Carrosserie JLS

teksten website

“Jaro’s liquid Solutions is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Een deuk in het imago van uw wagen halen wij er vakkundig uit. We brengen de exacte kleur aan en laten uw vierwieler opnieuw stralen.Wij gaan prat op de typische JLS-herstelling. Deze staat voor een persoonlijk contact, onberispelijke kwaliteit en tonnen service. De prijzen houden we laag zonder in te boeten aan resultaat. De afgesproken prijs is bij ons ook echt de prijs, een woord is een woord. “

 

STORY EN NAMEN CONDO'S RESORT CARAÏBEN

Thema: Dieren met directe en opvallende link eiland.
Condo1 KILLY  KILLY HOUSE
Condo2 SINGING HUMPBACK HOUSE
Condo3 PINK IGUANA HOUSE
Condo4 PRETTY HAWKSBILL HOUSE

Thema: Caraïben tropical nature/ forest, intense feelings 
Condo1 KAPOK TREE HOUSE
Condo2 ELEPHANT EAR HOUSE
Condo3 JUNGLE PLUNGE HOUSE

Thema: Oasis Golden Rock kernwaarden en USP /ESP.
Hotel 1 TROPICAL TRANQUILITY HOUSE
Hotel 2 LAID BACK HOUSE

OASIS GOLDEN ROCK RESORT Sint Eustatius, CARRIBEAN